Hirdetés

25 ezer forint lehet a Nokia olcsó androidos telefonja



|

A Mobile World Congressen talán végre meglátjuk a Normandyt.

Hirdetés

Amikor először hallottunk arról, hogy a Nokia egy androidos okostelefonon dolgozik, a legtöbben nem akartuk komolyan venni a pletykát. Mostanra szinte biztossá vált, hogy ebben a hónapban meg is érkezik az olcsó robotos készülék, azt ugyanakkor eddig senki nem tudta, hogy hozzávetőleg mennyibe is kerülhet. 

Hirdetés

A WMPoweruser jelentése szerint egy vietnámi online áruház szivárogtatásaiból az derült ki, hogy a Nokia X A110, Nokia Normandy és Nokia X néven emlegetett okostelefon ára nagyjából 110 dollár, tehát 25 000 forint környékén alakul. 

Az immáron több hónapja pletykált költségtakarékos Nokia a fejlődő piacokat célozza majd, Android rendszerrel. Szokatlan módon azonban a Google Play áruháza le lesz tiltva rajta, ehelyett ugyanis kénytelenek leszünk a Nokia és a Microsoft szoftveres megoldásait használni. A Nokia állítólag egy saját alkalmazásbolttal könnyítené a helyzetet, amibe a népszerűbb androidos appokat gyűjti össze. 

A készüléket jó eséllyel a február 24-én startoló Mobile World Congressen látjuk meg. 

 

Fotó: evleaks

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.