Hirdetés

256 GB háttértár az ASUS friss mobiljában



|

MicroSD foglalat is található a különleges ZenFone 2 modellen.

Hirdetés

Újabb készülékkel bővült az ASUS okostelefonos portfóliója, bár nem egy teljesen új modellről van szó. A Brazíliában leleplezett ZenFone 2 Deluxe Special Edition két téren különbözik a sima ZenFone 2-től: egyrészt feltűnő mintázatú hátlapokal lesz kapható (alsó kép), másrészt pedig 16/32/64 helyett 256 gigabájt kapacitású a beépített háttértára. A vállalat nem felejtette le a készülékről a microSD foglalatot sem, így akár további 128 gigabájttal bővíthető az alapvetően is brutális tárolókapacitása.

Hirdetés


A telefonnak a háttértárán túl is akad pár eladási pontja: négymagos és 2,5 GHz-es Intel Atom Z3580 processzor, 4 GB RAM, 5,5 colos és 1920×1080 pixeles IPS érintőkijelző, 5 / 13 megapixeles kamerák, LTE, 3000 milliamperes akku, gyorstöltés, Google Android 5.0 operációs rendszer.


Az ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition várható áráról egyelőre nem adott tájékoztatást a gyártó, az elérhetőségével kapcsolatban pedig jelenleg csak annyi biztos, hogy Brazíliában valamikor szeptemberben kerül piacra.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.