Hirdetés

256 GB-os iPhone 7 Plusról pletykálnak



|

A hírek szerint nagyobb akkumulátor kerülhet az új iPhone-okba.

Hirdetés

Messze még a megjelenésük, de egyre több pletyka és információ kerül elő az Apple iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékeiről, ahogyan azt várni lehetett. 

Hirdetés

Eddig azt híresztelték, hogy kapnak valamilyen védelmet a víz ellen, kiveszik belőlük a 3,5 milliméteres jackcsatlakozót, illetve, hogy a Touch ID-t talán beágyazzák a kijelzőbe. 

Kínai források most azt is kiderítették, hogy elvileg már 256 GB-os kiadás is lesz az iPhone 7 Plusból. Ez épp a duplája annak a tárhelynek, amit a jelenlegi legnagyobb modellek kínálnak. 

Szintén friss pletyka, hogy az Apple állítólag képes lesz növelni az új modellekbe kerülő akkumulátorok kapacitását. Ez az iPhone 7 Plusnál egy 3100 mAh-s akkut jelentene. 

Ha ez utóbbi igaz, akkor ez 13 százalékos növekedést jelent a jelenlegi 2750 mAh-s energiaforráshoz mérten. 

A China Mobile szerint az Apple még áprilisban kiadja a 4 hüvelykes iPhone 7C-t, ugyanakkor az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus szinte biztos, hogy csak szeptemberben jönnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.