Hirdetés

27 hüvelykes tablettel újított a Lenovo



|

A Lenovo 1700 dollárért odaadja a valaha készült legnagyobb tabletet.

Hirdetés

Ha valaki azon gondolkozik, hogy vesz egy táblagépet, és ezért 1000 dollárnyi összeget is hajlandó kiadni, akkor jobb, ha még vár a bevásárlással. A Lenovo ugyanis elhozta a CES-re a valaha készült legnagyobb tabletet, amelyet 1700 dollárért meg is lehet vásárolni.

Az IdeaCentre Horizon egy 27 hüvelykes képernyővel rendelkezik, így mindent képes kihozni az operációs rendszeréből, ami nem más, mint a Windows 8. A tablet-PC hibridet (ami technokrata szemmel nézve valójában egy all-in-one PC külső egérrel és billentyűzettel) azonban vélhetően csak kevesen hordják majd magukkal, hiszen 7,7 kilogrammot nyom a behemót.

A gépbe egy Intel Core i7-es processzor került, egy pontosan nem ismert GeForce vezérlő,valamint egy előlapi, 720p-s videokamera. Bár elsőre nevetségesnek hangzik egy ekkora tablet, valójában hasznos lehet, hiszen akár a hálószobai tévét is kiváltja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.