Hirdetés

32 GB-os microSDHC a Kingstontól



|

Végre elkezdenek szállingózni a nagy kapacitású memóriakártyák.

Hirdetés

Az utóbbi időben rengeteg felsőkategóriás okostelefonról számoltunk be, amelyek nagy részébe ugyan már alapvetően került néhány gigabájtnyi szabadon felhasználható háttértár, de ettől függetlenül szinte az összes képes fogadni microSD-kártyákat is - az újabb mobilok akár 32 GB kapacitású darabokkal is megbirkóznak.

 

Kingston microSDHC 32GB Class 4
Kingston microSDHC 32GB Class 4

 


A dolog szépséghibája csupán az, hogy ezek a memórialapkák jelenleg egyértelműen a fehér holló kategóriába tartoznak, a hazai boltok többségében csak hírből hallottak róluk. A helyzet szerencsére fokozatosan javul, például a Kingston is bejelentette végre a maga 32 GB-os modellét.


Hazánkban a napokban indul a forgalmazása, adapterekkel és egyebekkel együtt 30 200 forint az ajánlott végfelhasználói ára. Sebességét tekintve Class 4 besorolású, amely átlagosan 4 megabájt/másodperces átviteli sebessége jelent, így hétköznapi felhasználásra tökéletesen megfelel. A gyártó szerint akár 19 040 darab 5 megapixeles JPEG fotó, és 6080 zeneszám (MP3/WMA, fájlonként max. 4 MB fájlméret) tárolására alkalmas.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.