Hirdetés

360 fokos, élő adásban nézheted a Galaxy S7 bemutatóját



|

A 2016-os Unpacked rendezvény a virtuális valóságra is koncentrál majd.

Hirdetés

A Samsung elárulta, hogy a 2016-os Unpacked rendezvényét élőben streameli majd, méghozzá 360 fokban. PC-n, Androidon, iOS-en és Gear VR-en is lehet követni az eseményeket. 

Hirdetés

Ez lesz az a rendezvény, amelyen a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge is bemutatkoznak. 

Okostelefonra a Samsung Unpacked 360 View nevű appját kell letölteni, ami természetesen mindkét platformra ingyenes. Egyelőre persze nem sok mindenre jó, de az már látható, hogy a normál adás mellett a 360 fokosat is lehet majd választani. 

A Gear VR-hez szintén van kapcsolódó app az Oculus Store-ban. Aki 360 fokban követi az eseményeket, az négy hely közül választhat majd. 

Az, hogy a Samsung 360 fokos közvetítést is csinál, nem túl meglepő: a csúcskészülékek mellett úgy néz ki, hogy egy 360 fokos VR-kamerát is bemutatnak, illetve aki előrendeli a Galaxy S7-et vagy a Galaxy S7 edge-et, az ajándék Gear VR-t kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.