Hirdetés

39 eurós alapmobillal állt elő a Nokia



|

Rendkívül elegánsra sikeredett Series 30+ rendszerű eszköz.

Hirdetés

Riválisainak többségétől eltérően a Nokia nem számolt még le az alapmobilokkal, ma délelőtt a gyártó bejelentette a második negyedév során piacra kerülő Nokia 225 és Nokia 225 Dual-SIM készülékeit. Sejthetően a kettő modell közt csupán a micro SIM kártyafoglalatok számában akad különbség, utóbbi modell adók és egyebek nélkül 39 euróért (~12 ezer forintért) kerül majd piacra.
 

Hirdetés


Természetesen nem kell sokat várni a Nokia 225-től: a kijelzője 2,8 colos és 240×320 pixeles, kommunikálni kétsávos GSM/GPRS/EDGE hálózatokon tud, található benne Bluetooth 3.0 lapka, a hátlapi fixfókuszos kamerája pedig 2 megapixeles. A szabványos hangkimenettel is felszerelt, Series 30+ szoftveres telefon beépített háttértárának kapacitásáról nincs információ, ebből ítélve a zenéket a legfeljebb 32 gigabájtos microSD kártyán kell tárolni. A gyártó szerint netezésre is használható a mobil, ugyanis a böngészője képes tömörítve kérni az adatforgalmat, azonban 3G-támogatás hiányában ezen eladási pontot nem érdemes komolyan venni.
 


További tulajdonságok: FM rádió, 1200 milliamperes akku, 101 grammos súly, 124 × 56 × 140,4 mm-es méret. A Nokia 225 maximális készenléti ideje 36 nap, a beszélgetési ideje 21 óra, míg MP3 dalokat akár 49 órán át is képes egyetlen töltéssel játszani.


(Forrás: Nokia Conversations)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.