Hirdetés

3D-s lézerszkennerrel támad az iPhone 8



|

Egy elemző szerint vége a Touch ID-nak, az iPhone 8 3D-s lézerszkennerrel azonosítja majd a használóját.

Hirdetés

2017-ben az iPhone 7S-t és az iPhone 7S Plust a tizedik évfordulós iPhone 8 kíséri majd, amely értelemszerűen a figyelem középpontját jelenti. 

Hirdetés

Rengeteg pletykát hallottunk már az évfordulós modellről, amely elméletben egy 5,8 hüvelykes OLED kijelzővel fedi be az előlapot, és üvegborítást kap. 

Rod Hall, a JPMorgan egyik elemzője egy további érdekes funkciót is megszellőztetett

Szerinte az iPhone 8 szakít a Touch ID-val, és inkább 3D-s lézerszkennerrel újít, amely arcfelismerésre szolgál. 

Ennek lenne értelme, mivel fizikai home gomb már nem kerül a készülékre. Az eddigi pletykák ugyanakkor arról szóltak, hogy az arcfelismerést a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval egészítenék ki - a JPMorgan szerint nem így lesz. 

Hall szerint a 3D-s lézerszkenner biztonságosabb, mint a Touch ID, ráadásul nedves körülmények között is használható. Mi több, AR- és VR-környezetekben is alkalmazható lenne. 

Az iPhone 8 a sok újdonság miatt 1000 dollár fölötti vételárral érkezhet. Méretben akkora lenne, mint a 4,7 hüvelykes iPhone 7S, tehát az egész előlap egy kijelző lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.