Hirdetés

3G már az alaplapon is



|

A legújabb információk szerint szélessávot hozzáférést biztosít majd a Santa Rosa

Hirdetés

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy benne lesz a Robson technológia, amellyel flash memória kerül az alaplapra, így csökken a rendszerfelállási idő, és több alkalmazás is gyorsabban futhat. Helyet kap majd a Kedron nevezetű lapka is, amely már a 802.11n szabványú vezeték nélküli kapcsolatot is ismeri.

Integrált grafikus lapkával szerelt alaplapok is lesznek egész biztosan Santa Rosa platformon, amelyek a GMA X3000 és GMA 3000 névre hallgatnak - ezek ismerik DirectX10-et és támogatják a Shader Model 3.0-t is, mindemellett a Vista AeroGlass felületet is tökéletesen megjelenítik majd.

A kommunikáció terén ez még nem minden: a Windigo vezeték nélküli lap is fontos tartozéka lesz a platformnak, amely más a szélessávú kapcsolatokat is támogatni fogja. Tervben van az olyan átviteli formák beépítése, mint a 3G, vagy a WiMAX. Mindez 2007 nyara környékén várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.