Hirdetés

3G-s mobilrouter a TP-Linktől



|

Az M5350 egy sima SIM kártyával használva teszi elérhető a mobilinternetünket.

Hirdetés

A vezeték nélküli eszközökkel foglalkozó TP-Link az elmúlt hetekben aktívabb volt, részben a 2013-as CES miatt. Ennek a legújabb bizonyítéka a 3G-s mobilrouter, az M5350. Ahogyan az sejthető, nem egy átlagos routerről van szó: ez a telefonok általi kapcsolatot is kiterjeszti a vezeték nélküli világunkba.

Az M5350 egy belső WCDMA 3G-s modemmel rendelkezik, illetve egy SIM kártyahellyel. Ugyancsak lehetőség van micro-SD memóriakártyát beletenni az eszközbe, ennek a mérete maximum 32 GB lehet. Az M5350-nek van egy belső, 2000 mAh-s akkumulátora is, amely egy feltöltéssel 7-10 óráig osztja meg a 3G-s kapcsolatot.

A 64/128-bites AES kódolást alkalmazó routerre micro-USB port került a töltőadapterhez, valamint egy OLED panel az állapotok kijelzésére. A készülék mindössze 94 x 56,7 x 19,8 milliméteres.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.