Hirdetés

3G walkman mobil a Sony Ericssontól



|

A Sony Ericsson bemutatta walkman családjának legújabb tagját.

Hirdetés

A W900i mobil kiváló minőségű, teljes értékű walkman, telefon és képkezelő eszköz egyben, amely az összes típusú multimédia (zene, video és kép) szélessávú letöltésére is képes.


A W900i-al egyszerű a zene letöltése, átvitele, kezelése és lejátszása a szolgáltatók zeneletöltési szolgáltatásainak használatával. A zeneszámok így közvetlenül a telefonra töltődnek akár útközben is, de természetesen számítógépről is áttölthetők, ha CD-gyűjteményünkből másoljuk ki őket.

A W900i, a walkmantelefon-család többi tagjával együtt, új életstílust alakít ki, nevezetesen a kiváló minőségű zenehallgatást, videó felvételt, lejátszást és teljes körű internethasználatot útközben, egyetlen mobilkészülék segítségével - nyilatkozta Varga Mihály a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere. "Első UMTS walkmantelefonunk rendkívül egyszerű és könnyen kezelhető készülék. A nagy letöltési sebességet kiváló hangminőséggel és kristálytiszta, másodpercenként 30 képkockás videó felvétellel és lejátszással egyesíti. A W900i nemcsak zenetelefon, hiszen a kiváló kommunikációs, multimédiás és képkezelési funkciók mindazok érdeklődését felkeltik, akik valódi multimédiás készülékre vágynak."

A W900i egyik legvonzóbb funkciója a zenefájlok egyszerű letöltése, átvitele, lejátszása és kezelése. A zeneszámok számos forrásból letölthetők, akár operátor hálozaton keresztül közvetlenül a telefonra is, ha támogatja valamely rendelkezésre álló szolgáltató zeneletöltési szolgáltatását, de természetesen "hagyományos" módon számítógépről is tölthetünk a készülékre zenéket.

Digitális zenefájlok egyszerű másolással vihetők át a számítógépről a telefonra. A W900i walkman mobil teljes mértékben kompatibilis a felhasználók által használt főbb zenekezelő szoftverekkel másolt tartalmakkal is. Ez különösen olyan fogyasztók számára fontos, akik már rendelkeznek másik típusú digitális zenelejátszóval, és CD-gyűjteményükből származó zeneszámokat szeretnének átvinni a W900i walkma mobil készülékre.

A CD-n lévő Disc2Phone számítógépes szoftver segítségével a felhasználó egyszerűen vihet át zenét a telefonra audio CD-ről vagy számítógépes zenegyűjteményéből. A Disc2Phone lejátszási lista alapján is képes zeneátvitelre, működése pedig egyszerű és kényelmes. A W900i walkman mobil nagy kapacitású belső memóriájában (470 MB) körülbelül 230 zeneszámnak jut hely. A tárolási kapacitás könnyen növelhető egy Memory Stick PRO Duo kártya segítségével, amelyből jelenleg akár 2 GB-os kapacitású is kapható a boltokban, ami akár ezer további zeneszám tárolásának lehetőségét is jelentheti. A zenefájlok az összes jelentősebb formátumban (MP3, AAC vagy AAC+, MIDI, WAV és XMF) tárolhatók.

A sokoldalú elforgatható kialakítás megkönnyíti a W900i walkman mobil számos funkciójának együttes használatát. Ez a tulajdonság előnyt jelent a valódi zenerajongók számára. A közvetlen zenegombokkal a felhasználó könnyen a walkmanlejátszóra válthat, ahol lejátszási listákat szerkeszthet és választhat, vagy előadó illetve cím szerint válogathat zeneszámai között. Akik eddig a zenehallgatás miatt mulasztottak el fontos hívásokat, különösen örülni fognak annak, hogy a csengőhang lejátszás közben is megszólal, és automatikusan leállítja a zenelejátszást, amíg a felhasználó fogadja a hívást.

A telefon enyhe nyomásra kinyílik, hozzáférhetővé téve nagyméretű billentyűzetét, de gyakorlatilag az összes funkció elérhető a telefon zárt állapotában is, azaz a felhasználók a készülék kinyitása nélkül olvashatják üzeneteiket, vagy kereshetnek a zenei könyvtárban.

A W900i nemcsak teljes értékű zenelejátszó, hanem rendkívül fejlett képkezelő és multimédiás eszköz is; gyors, széles sávú letöltéssel; zökkenőmentes, felhasználóbarát böngészőfunkciókkal és a mobiltelefonok mindezidáig legfényesebb, nagyméretű, 2,2 hüvelykes QVGA 262K TFT képernyőjével.

A 2 megapixeles, vaku- és fényjelző LED-del ellátott, autofókuszos fényképezőgép tökéletesen alkalmas a megismételhetetlen másodpercek megörökítésére. A készülék Sony fényképezőgépekéhez hasonló kialakításának köszönhetően vízszintes helyzetben teljes értékű digitális kameraként működtethető, így biztosítva a maximális stabilitást fotózás közben. A készülékkel akár másodpercenként 30 képkockás videofelvételek is készíthetők. Ez a jelenlegi hagyományos képtelefonok sebességének és a televíziók lejátszási minőségi küszöbértékének duplája.

A mellékelt Adobe PC szoftverrel a képek és videofelvételek könnyedén a számítógépre másolhatók, ha a telefont USB-összeköttetés segítségével a géphez csatlakoztatják. Ezután a képek és videofelvételek szerkeszthetők, kinyomtathatók és megoszthatók a könnyen kezelhető és hatékony Adobe szoftver segítségével, a videofelvételek pedig lejátszhatók az Apple QuickTime Playerrel.

Szabadidős eszközként a W900i walkman mobil teljes mértékben kihasználja az UMTS technológia előnyeit, azaz segítségével gyorsan és zökkenőmentesen tölthetők le videofelvételek, játékok, hangok és képek. A nagy teljesítményű 3D Java játékmegoldást a Gameloft beépített Asphalt Urban GT 3D játékán próbálhatják ki a felhasználók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.