Hirdetés

3GSM: Sony Ericsson J100i - stílusos és kompakt



|

A J100i egészíti ki a Sony Ericson alapkategóriás készülékeinek termékválasztékát.

Hirdetés

A Sony Ericsson stílusjegyeit magán hordozó J100i vonzó külseje és egyszerű használata minden olyan felhasználó tetszését elnyeri majd, aki könnyen kezelhető, nagyméretű billentyűzettel, közvetlen navigálással és egyikonos menüvel rendelkező telefont szeretne. A Sony Ericsson világszerte híres arról, hogy stílusos telefonjaiban a teljesítmény mellett jól ötvöződik a forma és a funkcionalitás,mely alól a J100i sem kivétel.

A készüléket számos jellemzője különbözteti meg társaitól. Például annak ellenére, hogy ez a telefon a Sony Ericsson teljes termékválasztékának a legkisebb tagja, 65 ezer színt megjelenítő kijelzője van, ami egyedülálló ebben az árkategóriában. A J100i összes fontos szolgáltatása könnyűszerrel, egyetlen kattintással elérhető, ráadásul a navigációs billentyű ikonjeleinek köszönhetően a különböző funkciók azonnal felismerhetőek.
A felfelé mutató nyíl megnyomásával beállítható a hang, a jobbra mutató nyíllal a figyelmeztető hangjelzések, a lefelé mutató nyíllal elérhető a telefonkönyv, a balra mutatóval üzenet írása kezdhető meg, a középső gombbal pedig a menü érhető el. Az alapvető funkciókat hasznos extrák egészítik ki. Ide tartozik az ébresztőóra, a számológép és a naptár. A J100i-hez vásárolható kiegészítők a HCH-60 autós tartó és a HPB-60 hordozható fülhallgató. A tartozékok a telefonnal együtt használva sokoldalú kommunikációs megoldást jelentenek a mindennapokban, elérhető áron.
A Sony Ericsson J100i kétsávos GSM-telefon jégfehér és szürkéskék színben lesz kapható hazánkban 2006 második negyedévében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.