Hirdetés

4 menő app a színes mobilfotózáshoz



|

Mutatunk néhány jó fotós appot Androidra és iOS-re.

Hirdetés

Korábban kellett némi tudás a Photoshopban ahhoz, hogy feltuningoljuk a fotóinkat, és azokkal villogjunk (szöveges elemekkel, módosított háttérrel) a neten. Mostanra azonban annyi jó fotós app van az okostelefonokra, hogy néhány érintés kérdése, és máris művészi effektekkel és kiegészítésekkel dobtuk fel a képeinket. Az ilyen tartalmak robbanásszerűen terjednek az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon is. 

Hirdetés

A legjobb appok a kategóriában nem sima képszerkesztők, és érdekes effekteket, speciális szerkesztési módokat is kínálnak. További pozitívum velük kapcsolatban, hogy néhány érintéssel elkészíthető bennük a remekmű. De miket érdemes választani a szelfikhez, a kajafotókhoz és a nyaralásos képekhez? Mutatunk négy jó appot. 

 

Over

1,99 euró - iOS | Android

Az Over egyszerű és könnyű módszer arra, hogy szöveget és illusztrációkat tegyünk a képeinkre. Ezeknek a mérete, színe, betűtípusa és elhelyezése is szabadon variálható, a program használata pedig végletekig egyszerű. Apró ikonoktól kezdve nagyobb díszekig bármivel felturbózhatjuk a fotókat, in-app vásárlások keretében pedig további grafikákat és betűtípusokat is lehet venni. Jól megtervezett app, szép kivitelezésben, de sajnos hiába fizetős, az in-app vásárlások meglétét a negatív oldalra kell felírni. 

 

Over

 

Fragment

1,99 euró - iOS | Android

A Fragment egy prizmaszerű effekttel próbálja meg feldobni a képeket, egészen más külsőt kölcsönözve nekik. Több mint 50 mintával érkezik az app, amelyekkel tükrös és prizmás hatások is elérhetőek. Ezek mérete és elhelyezése állítható, illetve a színek és az elmosódás, fényerő, kontraszt is módosítható. Véletlenszerű dizájn is kérhető az apptól, ilyenkor még dolgozni sem kell benne. 

 

Fragment

 

Union

1,99 euró - iOS

A Union azért nagyon különleges, mert segít egy fotót a másikra húzni, ezzel pedig nagyon különleges hatásokat elérni. Két fotó kiválasztása után tetszés szerint lehet házasítani a háttereket és a képen lévő embereket, elemeket. A két kép tartalma egyesíthető is, az átlátszóságok is külön állíthatóak. Extra eszközök is vannak az alkalmazásban a precíz szerkesztésekhez, de sajnos appon belüli kamera nincs, így a galériából kell dolgozni. 

 

Union

 

Repix

Ingyenes - iOS | Android

A Repix rengeteg lehetőséget kínál a fotók felturbózására: esőcseppek, becsillanások, poszterszerű effektek és még sok más. Az effekteket az ujjunkkal lehet felfesteni a kijelzőre, és mindegyiket lehet rétegezni vagy törölni. 

Összesen 13 ecset van az appban, de in-app vásárlásokkal továbbiakat is lehet szerezni. Vannak szűrők és szerkesztési eszközök is, amelyekkel például a fényerő és a kontraszt állíthatóak. Zoomolás után még precízebben lehet az ujjunkkal festeni benne. 

 

Repix

 

Ti szoktatok képeket szerkeszteni mobilon? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.