Hirdetés

4G-s retro csodával készül a Nokia a régi mobilok szerelmeseinek



|

Kiszivárgott a gyártó egyik újdonsága, aminek a képernyőjét nem kell majd összetapogatnunk.

Hirdetés

Az érintőképernyős mobilok korában sem teljesen ismeretlenek az összecsukhatós készülékek, elég csak megnézni a Samsung kínálatát, máris találhatunk ilyen-olyan módon hajtogatható modelleket, de nem olyan régen a Huawei is bemutatta saját megoldását.

Persze ezek a modernebb variánsok nem egészen olyanok, mint azok a kagylótelefonok, amik már az ezredforduló táján is köztünk voltak.

Hirdetés

Ám most úgy tűnik, hogy a Nokia hoz egy érdekes újdonságot azoknak, akiknek bejött ez a dizájn, de nem akarnak már régi mobilokon pötyögni. Kiszivárgott ugyanis a Nokia 2760 Flip 4G, ami a klasszikus kagylótelefonos dizájnt kapta, de funkciói terén sincs óriási elmaradásban a modern versenytársakhoz képest.

A retro mobil 240x320-as felbontású LCD kijelzővel rendelkezik, az energiaellátásról pedig egy 1450 mAh-s aksi gondoskodik, ami akár 14 napos készenléti idővel rendelkezik, és akár 6,8 óráig is telefonálhatunk töltés nélkül. A KaiOS rendszernek hála bizonyos téren jóval okosabb a kütyü, mint a klasszikus elődök, emellett támogatja a 4G-t, és természetesen Wi-Fi is van. A belső tárhely 32 GB, de ez nyilván bővíthető microSD-vel.

A szivárgás után viszonylag hamar törlésre került a cucc, így jó esély van rá, hogy tényleg készül ilyesmivel a Nokia, és hamarosan talán hivatalosan is bemutatásra kerül.

Ti vennétek még ilyen mobilt mindennapos használatra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.