Hirdetés

4K-s videót is rögzít az LG G Pro 2



|

Ma reggel a gyártó leleplezte a csúcskategóriás tepsimobilt.

Hirdetés

A jelek szerint a február végén megrendezésre kerülő Mobile World Congess-en az LG nem kíván a régóta pletykált G Pro 2 mobiljával foglalkozni, hiszen a vállalat ma reggel hazájában váratlanul leleplezte a telefont. A sajtóközlemény szerint az MWC-re kilátogatók ettől függetlenül kipróbálhatják majd a csúcskategóriás készüléket; talán addigra születik majd döntés arról, hogy nemzetközileg hol, mikortól és mennyiért lesz kapható a modell.

Hirdetés


Az LG nem sokat teketóriázott a belbecs terén, ugyanis a már Android 4.4-es eszközbe mindenből a legjobb került, alant felsoroltuk a tulajdonságait. Külön említésre csak az optikai képstabilizációval is rendelkező hátlapi kamerája érdemes: az egységgel 4K-s videókat is lehet rögzíteni, de 1080p-ben a másodpercenkénti 120 képkockás felvétel sem jelent problémát.


LG G Pro 2 specifikációk:
- HSPA+, LTE
- Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac, NFC
- Érintőkijelző: 5,9 col, 1920×1080 pixel, IPS
- Előlapi kamera: 2 megapixel
- Hátlapi kamera: 13 megapixel, autofókusz, vaku, optikai képstabilizáció
- Négymagos és 2,26 GHz-es CPU, Adreno 330 GPU, Snapdragon 800 SoC
- 3 GB RAM, 16/32 GB háttértár, microSD foglalat
- Google Android 4.4
- Akku: 3200 mAh (cserélhető)
- Súly: 172 gramm
- Méret: 158 × 82 × 8,3 mm


(Forrás: LG)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.