Hirdetés

5 jó játék Windows Phone-ra



|

Az Android és az iOS ugyan többet nyújt, de Windows Phone-ra is vannak jó játékok.

Hirdetés

A Microsoft eddig akárhogyan igyekezett, a Windows Phone-ból képtelen volt piacilag is versenyképes platformot kovácsolni az Androiddal és az iOS-szel szemben. A Google és az Apple mobil operációs rendszereire összemérhetetlenül nagyobb a választék minden kategóriában, ha appokról beszélünk. Azonban a Windows 10 Mobile nagy lehetőségeket ígér, és persze a Windows Phone most sem kietlen pusztaság. Ezúttal néhány remek játékot mutatunk a rendszerre. 

Hirdetés

 

Snake Rewind

Igazi klasszikusnak tekinthető az ingyenes Snake Rewind, amely időpazarló, de kellemes módon. Nagyszerű ujjgyakorlat, és a régi Nokia telefonokról lehet ismerős - ezúttal viszont színesben tekereghetünk a kígyóval. A mesterművet megpróbálták kicsit feldobni plusz elemekkel, így érdekes világítási effektek és mélységérzet is került a játékba. A minél magasabb pontszám eléréséhez többszörözők és power-upok is vannak, így még izgalmasabb a tekergés. Az app irányítását hat eltérő módon lehet megoldani, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. 

 

Fel van turbózva

 

Halo: Spartan Strike

1965 forintért vihető a Halo: Spartan Strike, amely bár nem fogható a konzolra írt kiadásokhoz, de azért érdekes. A lövöldözős játék a népszerű FPS-t mobilos környezetbe ülteti át, és egészen jól: az irányítás megfelelő, főleg akkor, ha nagyobb kijelzővel rendelkező telefonunk van. További pozitívum, hogy aki megvásárolja a játékot, az a windowsos kiadást is megkapja, így PC-n is játszhat. 

 

Mobilra szabva

 

Threes

Játékos puzzle a Threes, amelyben egy egyes és egy kettes számmal kezdünk. Ebből lesz a három, amit követően az a feladatunk, hogy egyforma számokat párosítsunk az egyre nagyobb összeg érdekében. Minden simítás egyet mozdít a csempéken, illetve a táblára rak egy újabbat is. Amint megtelt a tábla, vége a mókának, és megnézhetjük, mennyire voltunk ügyesek az adott körben. Az app a Windows Phone platformon ingyenes. 

 

Puzzle

 

Gunhouse

Érdekes hibrid a Gunhouse. Egyik oldalról a fentebb említett puzzle-stílust követi, ugyanis színes csempéket kell elhelyeznünk úgy, hogy végül nagyobb elemeket kapjunk. Jobbra és balra simítva érhetjük el ezeket, majd végül lőtornyokat és speciális erőket kapunk. Ezekkel a fegyverekkel kell visszavernünk az ellenünk hullámokban érkező ellenségeket. Elsőre kissé furcsa, de ha egyszer hozzászoktunk, utána élvezetes mindig az egyre erősebb fegyverekért dolgozni. 

 

Érdekes koncepció

 

Dungeoneers

980 forintért klasszikus módon áll a földalatti börtönökhöz a Dungeoneers. A játékban négy hősre lesz szükségünk, akikkel fel kell fedeznünk a sötét és félelmetes területet. A zsákmánykeresés közben egyre keményebb ellenfeleket kell majd leverni, visszaút pedig nincs. Ki csak misztikus portálokon lehet jutni, amelyeken átlépve vagy a városba jutunk vagy meghalunk. 

 

Négy hős kell

 

Ti mivel játszotok mostanában mobilon? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.