Hirdetés

5 megapixeles szupermobil



|

A multimédiás Samsung Ultra Smart F700 nagyfelbontású érintőképernyőt és rezgő billentyűzetet is tartalmaz.

Hirdetés

A meggyőző külsejű modell 2,78 hüvelykes TFT kijelzője a szokásosnál jóval részletesebb, 440×240 képpontból áll. Érintőképernyőként is működik, de ha ehhez még nem szoktunk volna hozzá egy teljes QWERTY billentyűzeten is kezelhetjük a készüléket. A pötyögést az új VibeTonz technológia segíti, ami annyit jelent, hogy a sikeres billentyűleütést rezgéssel nyugtázza a készülék, így érezzük is, amint gépelünk.

 

f700(4).jpg

 

 

Telefonban már szinte kötelező a kamera, az Ultra Smart F700 egy 5 megapixeles autofókuszos darabbal dicsekedhet, amivel fotókat és videókat egyeránt készíthetünk. Gyakorlatilag bármilyen formátumú multimédiás anyagot lejátszhatunk vele, ismeri a MPEG4 / H.263 / H.264 / Real MP3 / AAC(+) / eAAC+ / Real formátumokat.

 

f700(5)_1.jpg
ultrasmartf700(3).jpg

 

 

HSDPA és EDGEhálózatokkal egyaránt kompatibilis az új készülék, így ideális esetben 7,2 Mbps sávszélességen is továbbíthatjuk képeinket vagy mozgóképet, adatokat. Egy 4 megabájtos MP3 állomány letöltése a csúcshálózaton csupán 4,4 másodpercig tart vele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.