Hirdetés

50 dolláros okostelefonon gondolkozik a Motorola



|

A készülékeinek testre szabhatósága lesz a cég jövőbeni elsődleges prioritása.

Hirdetés

A Google tulajdonában lévő Motorola az elmúlt évben csak a drágább Moto X és olcsóbb Moto G készülékekkel állt elő, amely enyhén szólva is meglepő hozzáállás a rendkívül kompetitív piacon. Dennis Woodside vezérigazgató a TrustedReviews-nak adott interjúja alapján ezen állapot úgy tűnik a jövőben sem fog változni, a gyártó kevés készülékre építi a stratégiáját.

Hirdetés


A „kevés készülék” ettől függetlenül megtévesztő lehet, ugyanis a cég talán legfontosabb törekvését a testre szabható mobilok tervezése jelenti. Jelenleg ez a Moto X esetében kimerül a cserélhető színű és anyagú hátlapban, azonban a jövőben funkcionális szintre kívánják emelni a buherálhatóságot, azaz rendeléskor mondjuk lapkakészletek vagy memóriamennyiségek közt lehet majd válogatni, akár egy asztali számítógép vagy laptop gyártótól való beszerzésekor. A mobilok iránt érdeklődőket valószínűleg nem érte sokként Woodside beszámolója, lévén a Motorola már hónapok óta dolgozik egy konkrétan legószerű mobilon.


A nagy magyar valóságot figyelembe véve közérdeklődésre tarthat számot, hogy a férfi elmondása szerint nem ártana majd piacra dobni egy 50 dolláros okostelefont sem, ugyanis szerinte erre technikailag már lehetőség nyílik, nem mindenkinek telik egy 179 dolláros Moto G-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.