Hirdetés

6 a legbénább appok közül - első rész



|

Mutatunk néhányat a már-már túlzottan egyszerű alkalmazásokból.

Hirdetés

Bizony nem minden app lehet a hónap legkreatívabb alkotása - vannak nagyon egyszerű, sokszor csak egyetlen dologra képes programok is. Ezekből a már-már túlzottan egyszerű, van, hogy béna appokból mutatunk be néhányat. 

Hirdetés

 

LookFor

A LookFor az okostelefon képernyőjét egy színes, villogó fényforrássá alakítja át, amely csupán arra jó, hogy a tömegben észrevegyen minket a család vagy az ismerős. Olyan egyszerű, hogy szinte már fáj - mégis fizetős, töltik, szeretik. Van iOS-re és Androidra is. 

 

Tömegben jó lesz

 

iBeer 

Az iBeer (iOS, Android) nevű alkalmazással virtuális sörözésbe kezdhetünk - az okostelefon képernyője egy nagy korsó sörnek tűnik, ami ráadásul mozog is, ha a szánk felé döntjük a készüléket. Ha megrázzuk, még extra buborékok is lesznek benne - de az alkohol káros hatásaitól nem kell félni. 

 

Alkoholmentes

 

iFrenchKiss 

Az iFrenchKiss ideális azoknak, akik igazán szeretik a telefonjukat. Az iOS-re elérhető app gyakorlatilag az iPhone lesmárolását segíti, aztán azt is megmondja, mennyire voltunk ügyesek. 

 

iPhone-szerelmeseknek

 

iNap 

Ha valaki nem tudta kialudni magát, és ezt a munka közben szeretné pótolni, akkor az iNap segít benne. Az iOS-es alkalmazás mindenféle olyan hangot játszik le, ami egy szorgos alkalmazottól jöhet - billentyűzet, egér, tűzőgép... Régen frissült, de ma is merész ötlet. 

 

Még papírt is tud gyűrni

 

Poop Analyzer

A szintén iOS-re írt Poop Analyzer papíron képes rá, hogy az ujjunk érintéséből megmondja, milyen jellegű bélmozgásra számíthatunk a vécén. Az agyament app természetesen nem képes semmilyen számítás vagy elemzés elvégzésére, tulajdonképpen nem is csinál semmit - épp ez a lényeg. 

 

A szkenner

 

Sleep Fan

A Sleep Fan iOS-re és Androidra is elérhető. Bár széklettípust nem tud megjósolni, de ehelyett úgy tesz, mintha valódi ventilátor lenne. A fokozat beállítása mellett időzítőt is lehet kapcsolni. Ugyan hűvösebb nem lesz tőle, a zaj talán segít annak, aki a csendtől nyáron nem tud aludni. 

 

Alvási zaj

 

Ti milyen appokat ismertek, amelyek már-már nevetségesen egyszerűek vagy viccesek? Van kedvencetek? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.