Hirdetés

6 újabb kiváló 8 bites játék Androidra



|

Mutatunk még hat kiváló címet a retró hangulatért.

Hirdetés

Egy okostelefon vagy egy táblagép rengeteg célra használható, de attól függetlenül, hogy mire kell a legjobban, mindig jól jön az unalmas percekben egy kis játékhoz is. Mivel a fejlesztők manapság fokozottan koncentrálnak a mobilos tartalmakra, ezért igen hamar lehet olyan játékot találni, ami új és leköt minket. De mi van a régebbiekkel vagy mondjuk a retró hangulatú 8 bites alkotásokkal? Legutóbb már mutattunk ezekből hat kiválót, most pedig következzen még hat. 

Hirdetés

 

Sonic CD

A Sonic CD feltehetően senkinek nem igényel különösebb bemutatást, de azt is hamar magával ragadja, aki esetleg még nem hallott róla. Ebben a játékban Sonic a Little Planet erejét használja fel ahhoz, hogy utazzon az időben, és dr. Eggman jövőbeli uralmát megtörje azzal, hogy elpusztítja az eszközeit a múltban, és megszerzi a hiányzó időköveket. Aki szereti az ugrálást és a pörgést ilyen retró környezetben, az imádja majd a 671 forintba kerülő Sonic CD-t.

 

Ismerős karakter

 

KAMI RETRO

Ebben a retró hangulatú játékban a színek dominálnak, de ettől függetlenül van benne kihívás bőven. A 3D-ben renderelt grafikát extra vizuális elemek és remek hangok dobják fel, a csapdákkal és akadályokkal nehezített pályákon pedig több gesztussal is vezérelhetjük a karakterünket. A KAMI RETRO ingyenes. 

 

Központban a színek

 

Meganoid FREE

A pixelekből építkező grafikára alapozó Meganoid leginkább az 1980-as és az 1990-es évek játékaiból próbált meg meríteni. A felállás klasszikus, tehát az új pályán le kell győznünk az ellenségeket, egyszer úgy, hogy lövünk rájuk, egyszer pedig úgy, hogy elrejtőzünk. Csak a mi ügyességünkön múlik, hogy milyen hamar fejezünk be egy pályát. 

 

Pixelekből építkezik

 

Pixel Hospital

Az ingyenes Pixel Hospitalban nem csak egy kórházi ügyelet vezetésével, hanem az idő beosztásával is küzdenünk kell - mindezt erősen pixeles környezetben. A 8 bites grafikához aranyos karakterek társulnak, az orvosi kalandok közepette pedig egy város lakosságát kell megmentenünk. 

 

Egy várost kell megmenteni

 

Pixel Towers

Könnyen függőséget tud okozni ez az árkád játék, amiben a lényeg csupán annyi, hogy emeleteket építsünk egymásra, azokban emberekkel. A cél az, hogy a lehető legmagasabbra jussunk el mindezzel. Egyszerű és kiváló unaloműző, ráadásul a Pixel Towers ingyenes. 

 

Minél több az emelet, annál jobb

 

Super Bit Dash

A szintén ingyenes Super Bit Dash ugyancsak abszolút retró hangulatú alkotás, amiben a középpontban az akció és az ugrálás van. Itt nem d-paddal, hanem érintős mozdulatokkal kell irányítani a karakterünket. A hangulat garantáltan hasonló ahhoz, amit régen egy Nintendo nyújtott. 

 

Nintendós a hangulat

 

Nektek melyik a kedvenc retró játékotok? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.