Hirdetés

6250 mAh-es akku a Doogee mobiljában



|

A készülék egy töltéssel akár 7 napon át is bírhatja a kiképzést.

Hirdetés

A Doogee nevével valószínűleg többen találkoztak már, a rendkívül agresszíven árazott okostelefonjairól ismert kínai vállalatnak több szem előtt lévő viszonteladója is van Magyarországon. A gyártó most bemutatta a Homtom HT6 mobilját, amely legnagyobb eladási pontját a 6250 milliamperes akkuja jelenti.

Hirdetés


A hivatalos tájékoztatás alapján a gigászi telep normál használat esetén 7 napig is bírhatja egyetlen töltéssel, ráadásul a cég "PumpExpress" gyorstöltési megoldásával nulláról 30 perc alatt akár 75 százalékig is feltölthető.


A jövő hónap közepén Android 5.1 rendszerrel piacra kerülő mobilért 140 dollárt kér a vállalat, átszámítva 40 ezer forintról van szó. Ezért cserébe a fenti akkun kívül a fogyasztók 5,5 colos és 1280×720 pixeles érintőkijelzőt, négymagos és 1 GHz-es processzorú MediaTek lapkakészletet, 13 / 5 MP-es kamerákat, 2 GB memóriát, 16 GB bővíthető háttértárat, dupla SIM-et, továbbá 4G/LTE modemet kapnak.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.