Hirdetés

68 dollárba kerül a tizenes Samsung Z2



|

Valószínűleg csak Indiában lesz kapható az LTE-képes készülék.

Hirdetés

Kedden a Samsung bemutatta a második fogyasztó piacra szánt, Tizen operációs rendszert futtató mobilját. Elődjéhez hasonlóan a Z2 jó eséllyel csak Indiában kerül majd piacra, a kártyafüggetlen árát 4590 rúpiában, azaz durván 19 ezer forintban határozta meg a dél-koreai gyártó.


Hirdetés


Ennyi pénzért cserébe természetesen nem kell csodát várni a fekete mellett vörös és arany színekben elérhetővé váló készüléktől: 4 hüvelykes és 800×480 pixeles AMOLED érintőkijelző, VGA előlapi kamera, 5 megapixeles hátlapi kamera, négymagos és 1,5 GHz-es processzorú Spreadtrum lapkakészlet, 1 GB RAM, 8 GB bővíthető háttértár.



A készülékkel párhuzamosan a Samsung egy 185 ezer dolláros összdíjazású fejlesztői versenyt is bejelentett. A résztvevőktől tizenen futó játékok fejlesztését kéri a vállalat, az érdeklődőknek a Unity játékmotort kell használniuk.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.