Hirdetés

7 hüvelykes mobillal állt elő a Samsung



|

Gyári Bluetooth headset is lapul a megfizethető Galaxy J Max dobozában

Hirdetés

Az ideális okostelefonos kijelzőméret egyéni preferencia kérdése, ám mostanra a gyártók is belátták, hogy az eladások szempontjából kontraproduktív lehet 6 hüvelyk felé menni. A Samsung ettől függetlenül most bejelentett az indiai piacon egy konkrétan tabletméretű okostelefont, a Galaxy J Max modellbe 7 hüvelykes és 1280×800 pixeles megjelenítő került.


Hirdetés


A felbontásból sejthetően egy megfizethetőbb mobilról van szó. A július vége felé 13400 rúpiás (~57 ezer forintos) áron piacra kerülő termékben csak a megjelenítő átlója nevezhető rendkívülinek, bár említést érdemel még a VoLTE (Voice Over LTE) támogatása, és a dobozban gyárilag mellékelt Bluetooth headset is. Fiataloknak szánt készülék lévén persze a kamerákra is odafigyelt a gyártó: az előlapi 2 megapixeles, míg a hátlapi autofókuszos és vakus képalkotóval legfeljebb 8 MP felbontású fotók készíthetőek.



Hírünk írásáig nem esett szó arról, hogy Európában forgalomba kerül-e a Samsung Galaxy J Max.


Samsung Galaxy J Max specifikációk:

- Érintőkijelző: 7 hüvelyk, 1280×800 pixel
- Előlapi kamera: 2 MP
- Hátlapi kamera: 8 MP, autofókusz, LED-es vaku
- Négymagos és 1,5 GHz-es processzor
- 1,5 GB RAM, 16 GB háttértár, microSD foglalat
- Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, 4G VoLTE, A-GPS
- dupla nano-SIM
- Google Android 5.1
- Akku: 4000 mAh
- Súly: N/A
- Méret: 187 × 109 × 8,7 mm


(Forrás: GSMArena, Fonearena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.