Hirdetés

70 százalékot jelent 20 perc alatt a MediaTek gyorstöltése



|

A Qualcomm QuickCharge megoldásának a riválisa a Pump Express 3.0.

Hirdetés

A csúcskategóriás okostelefonok nem csak teljesítményben állnak a mezőny többi része fölött, egyéb funkciókban is. A gyorstöltés például olyan extra, amely nagyon hasznos a mindennapok során. 

Hirdetés

A Qualcomm a Snapdragonnal például a QuickCharge technológiát vitte előre, amely az eddigieknél jóval gyorsabban tölti fel az akkumulátort. A MediaTek olcsóbb lapkái erre nem voltak eddig képesek. 

Ez most változik, így a jövőben az alacsonyabb árfekvésű készülékeknél is élvezhető lesz hasonló előny. 

A MediaTek a Computexen mutatta meg a Pump Express 3.0-t, amely lehetővé teszi az energiaforrás gyorsabb újratöltését. 

Az ígéretek szerint a gyakorlatban 20 perc töltés egy lemerült készüléknél 70 százalékos töltöttséget jelent. Meg kell ugyanakkor jegyezni, hogy az utolsó százalékokra folyamatosan lassul a töltési idő, vagyis a maradék 30 százalék jóval több, mint még 20 percet vesz igénybe. Ennek ellenére nagy előrelépés ez a MediaTek és az olcsóbb jövőbeli eszközök számára. 

A Pump Express 3.0 elsőként a Helio P20-alapú eszközökben debütál, az idei év végén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.