Hirdetés

700 euró lesz a HP Elite x3



|

Szeptemberre várható a Windows 10 Mobile-t futtató készülék megjelenése.

Hirdetés

A mobilos Windows rajongói nagy érdeklődéssel figyelték a HP Elite x3-as készülékét, amely még a februári MWC alkalmából mutatkozott be eredetileg. 

Hirdetés

Most végre kiderült, hogy mikor és mennyiért jelenik meg a prémium okostelefon, ami Windows 10 Mobile-t futtat, és néhány kiegészítővel laptopként vagy asztali PC-ként is használható. 

A jól értesült források szerint a HP Elite x3 idén szeptemberben jelenik meg a boltok polcain, 699 eurós áron. 

A készülék nem finomkodik: a 6 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzője alatt Qualcomm Snapdragon 820-as processzor, 4 GB RAM, egy 4150 mAh-s akkumulátor és bővíthető, 64 GB-os tárhely kapnak helyet. Adott a vezeték nélküli töltés, a sztereó előlapi hangszórók és a Continuum-támogatás is. 

Bár a csúcskategóriás hardver és a prémium külső mindenképp pozitívum, az nagy kérdés, hogy a felhasználókat - és leginkább az üzleti szektort, aminek szánja a HP - mennyire fogja majd meg a készülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.