Hirdetés

Már 700 ezernél is több droidot aktiválnak naponta



|

Egy év alatt több, mint kétszeresére nőtt az érték.

Hirdetés

Nem meglepő módon folyamatosan brutális mértékben emelkedik az aktivált androidos készülékek száma, Andy Rubin szerint immáron naponta 700 ezernél is több új eszközt üzemelnek be a tulajdonosaik - természetesen minden modell csak egyszer szerepel a statisztikában, az esetleges újraaktiválások nem számítanak.

 

 


Egy évvel ezelőtt a Google tájékoztatása szerint még „csak" 300 ezer telefont és tabletet vettek használatba 24 óránként a vásárlók, az érték júliusban érte el az 550 ezret. Sajnos arról nem kaptunk friss információt, hogy összesen hány eszköz került eddig aktiválásra, ám annyi biztos, hogy a számuk valamikor a múlt hónap közepén lépte át a 200 milliót.


Tim Cook még októberben közölte, hogy addig 250 millió darab Apple iOS-es eszköz talált gazdára, vélhetően ezt a mennyiséget az Androidnak egyelőre nem sikerült túlszárnyalni, ám valamikor a jövő év elején valószínűleg meg fog történni a trónfosztás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.