Hirdetés

8 GB RAM kerülhet a Surface Phone-ba



|

Természetesen Snapdragon 830-as processzor kísérné a csúcstelefont.

Hirdetés

A pletykák sorában először az derült ki decemberben, hogy az MSM 8998 kódjelű Snapdragon 830-as processzor képes lesz kezelni 8 GB RAM-ot. 

Hirdetés

Nem is olyan régen a Microsoft a weboldalán hivatkozott erre a processzorra, mint olyanra, amelyet támogat a Windows 10 Mobile. 

Most pedig újabb jelek utalnak arra, hogy készül a Surface Phone, Snapdragon 830-as lapkakészlettel. 

Egyes feltevések szerint egyenesen három verzió is lesz a Surface Phone-ból 2017-ben. Az egyik az átlagfelhasználókat szolgálná ki, míg a csúcshardverrel szerelt kiadás a fanatikus geekeket. A harmadik természetesen az üzleti szektornak szólna. 

Amennyiben valóban Snapdragon 830-ra és 8 GB RAM-ra építene a Microsoft következő csúcskészüléke, akkor a multitasking új értelmet nyerhet. Természetesen addig még a Snapdragon 830-nak és a Surface Phone-nak is be kellene azért mutatkoznia. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.