Hirdetés

8 GB RAM-mal támadhat a Galaxy S8



|

Sokasodnak a pletykák, egyelőre semmi sem biztos - de akár 8 GB RAM is kerülhet a következő zászlóshajóba.

Hirdetés

Viszonylag messze van még a Samsung Galaxy S8 bemutatója, és mivel a dél-koreai gyártó mindent szeretne megtenni azért, hogy titokban tartsa a készüléket, ezért az addig felröppenő pletykákat nem szabad biztosra venni. 

Hirdetés

A lehetőség persze mindenre adott, és a Weibón felbukkant információk alapján a Galaxy S8 8 GB RAM-ot kap - a forrás a múltban is szállított már pontos híreket. A Samsung házon belül, 10 nm-es technológiával gyárthatja a memóriát. 

Úgy néz ki, hogy az új zászlóshajó UFS 2.1-es tárhelyet kap mindehhez, vagyis a Samsung már csak a specifikációkkal feledtetné a Galaxy Note 7-et. És a méretekkel is, ugyanis a pletykák szerint a Galaxy S8 Plus 6 hüvelykes panelt kap, kompakt méretben. 

A normál Galaxy S8 5,1 hüvelykes kijelzőt kaphat, alatta az Exynos 8895-ös lapkakészlet lapul majd - Amerikában és Kínában persze a Qualcomm Snapdragon 835. Az Android 7.0-t a Samsung Experience kezelőfelülettel egészítik ki, továbbá várhatóan a Bixby és a Kestra AI-alapú asszisztensekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.