Hirdetés

8 GB RAM-ot kaphat az HTC 11



|

Dupla kamerát és nagy akkumulátort is emlegetnek a következő HTC zászlóshajóhoz.

Hirdetés

Egy állítólag jól értesült forrás azt állítja, hogy már ismeri az HTC következő csúcskészülékének a specifikációit. 

Hirdetés

Az HTC 11 úgy hírlik, hogy 5,5 hüvelykes kijelzőt kaphat, 2560 x 1440-es felbontással. Ez alatt egy nyolcmagos Snapdragon 835-ös lapkakészlet lesz, Adreno 540-es GPU-val. 

Mindezt szokatlanul sok, 8 GB RAM egészíti majd ki, amelynek hála a multitasking mindennél gördülékenyebb lehet. Mindehhez 256 GB tárhely jár majd, hátul pedig dupla kamera lesz, 12 megapixeles felbontással. Az előlapi kamera 8 megapixeles lehet. 

Az HTC 11 akkumulátora 3700 mAh-sre nő, és támogatja majd a Qualcomm Quick Charge 4.0 technológiáját, ami még a Quick Charge 3.0-hoz képest is 20 százalékkal gyorsabb. 

Az Android Nougat rendszerre az HTC Sense 8 UI-t húzzák majd rá, a megjelenés pedig valamikor 2017-ben esedékes, 700 dollár körüli áron. 

Természetesen az ilyen korai pletykákat még nem kell biztosra venni, a megjelenésig eleve sok minden változhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.