Hirdetés

8 GB RAM-ot kapnak az okostelefonok



|

A LeEco már most augusztusban nagy dobásra készül.

Hirdetés

Alig kezdtek el megjelenni a 6 GB RAM-mal szerelt okostelefonok a piacon, anélkül, hogy elterjedtté váltak volna, lassan már nem is számítanak újdonságnak. 

Hirdetés

Mégpedig azért, mert már közelednek a 8 GB RAM-mal szerelt okostelefonok. A pletykák szerint a kínai LeEco már augusztusban a piacra dobja az első ilyen készülékét, Snapdragon 821-es processzorral és egyéb csúcskategóriás tulajdonságokkal. 

A LeEco volt korábban az első gyártó, amelyik a piacra dobta a Snapdragon 820-as processzort, és szintén az elsők között újított 6 GB RAM-mal. 

Jogos a kérdés, hogy minek egy okostelefonnak ma 8 GB RAM, amikor a 3-4 GB is néha már-már túlzónak hat. A tapasztalatok szerint azonban van értelme a bővítésnek, főleg multitaskingnál. 

Sok megnyitott appnál sokkal gyorsabban lehet váltani az ablakok között, ráadásul azoknak a tartalma sem veszik el a háttérben, semmi sem záródik be. 

A gyártók igyekeznek megkülönböztetni magukat a mezőnyben, egy olyan korban, amikor már egész olcsón lehet figyelemreméltó tudású készülékekhez jutni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.