Hirdetés

8 GB RAM-ra váltanak az okostelefonok



|

A Samsung bemutatta az első 8 GB-os LPDDR4 DRAM modult, amit mobilokba szán.

Hirdetés

A Samsung még 2014 decemberében mutatta be a 4 GB-os LPDDR4 DRAM-csomagot, aminek köszönhetően ma a legtöbb csúcstelefonban már 4 GB RAM van. 

Hirdetés

Mivel már megjelentek a 6 GB RAM-mal szerelt okostelefonok, ezért csak idő kérdése volt, hogy mikor lesznek 8 GB-tal ellátott modellek. 

A jelek szerint hamarosan, ugyanis a Samsung bemutatta az első 8 GB-os LPDDR4 DRAM modulját, amelyet mobilokba szán. 

A modul négy darab 16 Gb-es LPDDR4 memórialapkát használ, amelyek 10 nm-s technológiával készültek. A modul 4266 Mbps-on dolgozik, ami a duplája az asztali gépekben lévőknek. 

A 8 GB RAM-nak köszönhetően a jövőbeli eszközök zökkenőmentes 4K-s videolejátszást tesznek majd lehetővé, illetve támogatják majd a virtuális gépek működtetését. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a gyártók mikor léphetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.