Hirdetés

8 gigabájt adat hitelkártyán



|

A hitelkártya méretű OCZ Mega-Kart 8 gigányi adat tárolására alkalmas

Hirdetés

A Mega-Kart véget vet a nagyméretű USB kulcsok egyeduralmának és az állandó keresgélésnek, ugyanis méretéből adódóan kényelmesen elfér, pénztárcánkban vagy irattartónkban, ezért állandóan elérhető helyen találjuk.



A nyolc gigabájtos tárterület azok számára hasznos, akik nagy adatokat szeretnének könnyedén mozgatni, vagy éppen szeretnék maguknál hordani a komplett családi fotóalbumot.



Az USB 2.0 csatolófelület egyszerű használatot tesz lehetővé, emellett sebessége is elegendő 8 gigabájt adat viszonylag gyors másolásához és olvasásához. A gyártó ígérete szerint a 8 gigabájt csak a kezdet, hamarosan nagyobb tárolókapacitású modellek is megjelenhetnek.
Ha árában nem is, de kényelemben, sebességben és megbízhatóságban mindenképpen felveszi majd a versenyt az újraírható DVD lemezekkel, amelyeket leginkább akkor használunk, ha nagy adatot szeretnénk mozgatni, de nem fér rá USB kulcsunkra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.