Hirdetés

„Megfizethető” luxusmobil a Bellperre-től



|

Specifikációi alapján nem rossz a készülék, bár bizonyára nem lesz tömegtermék.

Hirdetés

A holland Bellperre a Vertuhoz, és a Mobiadohoz hasonlóan luxusmobilokban utazik, bár mi még nem sokat hallottunk a vállalatról. Viszont ami késik, nem múlik: bejelentették a legújabb, pontos típusszám nélküli készüléküket, amely szerintük az egyik legolcsóbb luxustelefon, bár pontos árat nem említettek.

 

 


Ennek oka valószínűleg az, hogy egyedi rendelésre készül az összes: a külső borítás lehet fém, ezüst, arany, de bevonhatják akár a kínálatban szereplő 125 féle bőr egyikével is - többek közt bivaly, gyík és krokodil közül lehet választani.

 

 


Technikailag a készülék valószínűleg nem okostelefon, hiszen nem adták meg az operációs rendszerét, bár támogatja a 10 megabites HSDPA-t, továbbá van benne A-GPS, és gyorsulásmérő is. A 2,2 colos átlójú kijelző 240×320 pixel felbontású, a karcolásoktól pedig egy zafír kristály védi. A kamera sem tűnik rossznak: a szenzor 5 megapixeles, autofókuszos, és egy LED-es vakuval is ki lett egészítve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.