Hirdetés

8,5 mm vastag mobil a Samsungtól



|

Bemutatkozik a második generációs kártyatelefon, a Samsung SGH-P310

Hirdetés

A P310 elhagyta a P300 retro kinézetét helyette feketébe burkolózott, így leginkább egy hitelkártyára emlékeztet.

A burkolat alatt fejlett szolgáltatások egész sora húzódik meg. Két megapixeles kamera, beépített zene- és videolejátszó képesség, beágyazott 80MB-os memória és külső memória bővítőhely teszi teljessé a Samsung SGH-P310 multimédiás képességeit. A használatot egy új érintésérzékelő programozott billentyű segítíti, amely megkönnyíti a navigálást az egyébként nagy méretű -- körülbelül 5 centiméteres --, 262 ezer színű QVGA kijelzőn.



Kitae Lee, a Samsung Electronics Távközlési Hálózat üzletágának elnöke elmondta: "A Samsung új Card Phone II-jét a legújabb multimédiás szolgáltatásokkal láttuk el, egyedülálló, ikonos designnal. Apró, kompakt mérete a legfontosabb multimédiás lehetőségekkel a legmagasabb minőségi elvárásainkat is kielégíti".



Az SGH-P310 szeptember végén jelenik meg az európai piacon, majd október vége felé a délkelet-ázsiai piacon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.