Hirdetés

A Bang & Olufsen segíti az LG V20-at



|

Az LG és a B&O Play munkája miatt lesz jó a V20 hangzása, amelynek a dobozában egy Bang & Olufsen fülhallgató lapul majd.

Hirdetés

Szeptember 6-án mutatkozik be az LG V20, amely az első gyárilag Nougatot futtató okostelefon lesz. Az LG már elárulta, hogy a készülék a legjobb videós és audiós élményt ígéri, de folyamatosan igyekszik felcsigázni az érdeklődést. 

Hirdetés

A multimédiás csúcskészülékről ezúttal azt árulta el a gyártója, hogy a prémium audioképességeket a V20 az LG és a B&O Play együttműködésének köszönheti. Ez a Bang & Olufsen leggyorsabban növekvő divíziója. 

Még jobb, hogy a készülék dobozában egy Bang & Olufsen márkájú fülhallgató is lesz, valamint további extraként egy speciális háttérkép. 

A két cég olyan prémium hangzást ígér, amit még nem hallottunk okostelefontól, így érdekes lesz látni, hogy mit hoz a V20. Az LG elnöke, Juno Cho azt mondja, hogy egyre többen várják el a jobb hangélményt az okostelefonjuktól, és biztos benne, hogy a V20 megfelel majd a várakozásoknak. 

A V20 lesz az első okostelefon, amiben 32 bites Quad DAC audiochip dolgozik. Állítólag olyan élményt garantál, ami az élőhöz hasonlít, és 50 százalékkal csökken a környezeti zaj is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.