Hirdetés

A BenQ is beszáll a tablet-versenybe



|

Jövő év elején debütálhat az androidos R100.

Hirdetés

Az egyesült államokbeli testvérlapunk beszámolója szerint a tajvani BenQ közvetlenül jövő év elején mutatja majd be az első táblagépét, amely az R100 jelzést kapta. Az Android 2.2 operációs rendszert futtató eszközbe a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján egy 10,1 colos rezisztív érintőképernyő került, 1024×600 pixeles felbontással.

 

Benq R100
Benq R100

 


A központi egység szerepét egy pontosan meg nem nevezett típusú, 833 megahertzen ketyegő Samsung CPU tölti be, az akár 16 GB-os microSD-vel is bővíthető beépített háttértárának kapacitása 8 GB.


Egyéb ismert specifikációk: Wi-Fi, Bluetooth, mini USB-kapu, HDMI-csatlakozó, szabványos hangkimenet, akár 12 órás akkus üzemidő. A 244 × 191 × 15 mm méretű BenQ R100 tömege 720 gramm, a hivatalos bejelentésére vélhetően a CES-en fognak sort keríteni. A hírek szerint elsőként Tajvanon és Kínában kerülhet a boltok polcaira az eszköz, a várható ára még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.