Hirdetés

A BestBuy bemutatta a Moto 360 specifikációit



|

A cég honlapjára az előrendelhető okosóra mindeddig ismeretlen adatai is felkerültek.

Hirdetés

A Motorola a szeptemberi premierig mélyen hallgatott volna a cég piacra kerülő okosóráinak specifikációjáról, azonban nem számoltak a lelkes viszonteladókkal.

Hirdetés

A BestBuy honlapján ugyanis tegnap megjelent a Moto 360 mint előrendelhető eszköz és bizony a cég egy meglehetősen részletes termékleírást is mellékelt az okosóra már hónapok óta ismert prezentációs képeihez. A leírás szerint a 250 dolláros áron beszerezhető készülék egy 1,5 hüvelykes, 320x290-es felbontású LCD kijelzőt kapott a gyártósoron, melyet Gorilla Glass 3 véd a külső hatásoktól. A hangvezérléssel is működtethető eszköznek a kiszivárgott információk alapján a szenzorok terén sincs szégyenkeznivalója, hisz a csuklón viselhető okoskarkötőkhöz hasonlóan a Moto360 is megkapta a fitneszeszközöknél elengedhetetlennek tekinthető pulzusmérőt és lépésszámlálót.

Emellett a készülék Bluetooth 4.0 segítségével lesz képes a 4.3-as vagy újabb Androidos rendszert futtató okostelefonjainkhoz kapcsolódni. A Moto 360 megjelenési dátumát nem közölte az oldal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.