Hirdetés

A BlackBerry megakadályozza, hogy kukkolják a kijelződ



|

Egy kis területet leszámítva elsötétíti a képernyőt a Privacy Shade app.

Hirdetés

Sokszor előfordul, hogy a mellettünk álló vagy ülő emberek látják az okostelefonunk kijelzőjének a tartalmát. Ilyenkor persze elég nehézkes bizalmas tartalmú üzeneteket vagy e-maileket olvasni. A BlackBerry igyekszik segíteni. 

Hirdetés

A cég új Privacy Shade nevű alkalmazása képes elsötétíteni a kijelzőt, és csak egy apró területet hagy világosan, amelyet mi szabadon mozgathatunk vagy pedig átméretezhetünk. 

A funkciót ki- és bekapcsolhatjuk egy állandó értesítésen vagy pedig egy gyorsbeállítási csempén keresztül. 

Hasznos lehet az app továbbá esténként is, amikor az egész képernyő fényereje túl sok lenne már az ágyban olvasáshoz. 

A Privacy Shade alapból kizárólag a BlackBerry eszközökre érhető el, a Google Play Áruházban és az APKMirror oldalán. Azonban a BlackBerry Manager APK előzetes telepítésével bármilyen készülékre installálhatjuk az újdonságot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.