Hirdetés

A brit posta nem szállít többé Galaxy Note 7-et



|

A legutóbbi tűzeset után a brit királyi posta nem hajlandó többé Galaxy Note 7-et szállítani, a Sprint pedig csereprogramot indít Amerikában.

Hirdetés

A Samsung nagyon igyekezett, hogy legyőzze az Apple-t, a sietség eredménye pedig a Galaxy Note 7 akkus botránya lett. Ugyan a vállalat remekül kezelte a helyzetet és intézte a visszahívásokat, és már úgy tűnt, lassan-lassan feledteti a történteket; a dél-koreai túlmelegedések, a kínai és az amerikai cseremodellek kigyulladása után úgy tűnik, hogy a Galaxy Note 7 a remek értékelései és a kiváló korai eladásai ellenére a Samsung történetének legnagyobb rémálma lesz. A Samsung és az amerikai hatóságok nyomozásának fényében előfordulhat, hogy egy második visszahívásra is szükség lesz. 

Hirdetés

A Samsung megkapta az engedélyt, hogy a hibás készülékeket veszélyes anyagként hazaszállítsa, a brit királyi posta pedig az eddigiek fényében úgy döntött, hogy többé nem szállít olyan csomagot, amelyben Galaxy Note 7 van. 

A britek életében és csomagszállításaiban meghatározó királyi posta dolgozóit arra utasították, hogy szállítás előtt érdeklődjenek a csomagok tartalmáról, és utasítsák vissza a Galaxy Note 7-ek szállítását. 

Egyes források szerint a dolgozók annyira lelkesek, hogy sok posta Samsung készüléket sem hajlandó többé kezelni, noha ez nem volt az utasítás hivatalos része. 

Az amerikai Sprint eközben csereprogramot indít, és még a biztonságosnak mondott Galaxy Note 7-eket is hajlandó bármilyen eszközre becserélni

Természetesen sok helyen már-már túlzó mértékű a tiltás és a megközelítés, ugyanakkor mindebből az Apple és a Google profitálhatnak az iPhone 7 és a Pixel szériákkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.