Hirdetés

A briteknél már előrendelhető az XPERIA Arc



|

Csak április elején kezdődhet el a multimédiás telefon kiszállítása.

Hirdetés

Mint a hétvégén már beszámoltunk róla, a Sony Ericsson egy éve újból gazdaságosan üzemel, ráadásul rendkívül érdekesnek ígérkezik a vállalat idei felhozatala is - úgy tűnik, hogy sikerült kimászniuk a gödörből. Konkrétan az új modellek közül még csak az XPERIA Arc-ot jelentették be, ám a februári Mobile World Congress-en számos további Android 2.3 operációs rendszert futtató telefon várható a cégtől.

 

Sony Ericsson XPERIA Arc
Sony Ericsson XPERIA Arc

 


Sajnos egyelőre nem rendelkezünk információkkal az XPERIA Arc magyar megjelenésének részleteiről, ám a készülék tegnap a brit Play.com webshopban előrendelhetővé vált, kártyafüggetlenül 460 fontot (olyan 146 ezer forintot) kérnek érte. A tervek szerint a kiszállítása április elején kezdődhet el, vélhetően ennél korábban itthon sem lesz elérhető a mobil.


Egyébiránt a legújabb pletykák szerint a svéd-japán vegyesvállalattól még idén érkezhet egy Windows Phone 7-es okostelefon is, amely valóban csak a hab lenne mézeskalácson (Gingerbreaden).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.