Hirdetés

A Build 2014-en debütálhat a Lumia 930 és 630



|

A Windows Phone 8.1 bemutatója után két új Lumiáról is lehullhat a lepel.

Hirdetés

A Microsoft 2014-es Build fejlesztői konferenciája egyre közelebb van, és úgy néz ki, több érdekességet is tartogat. A My Nokia Blog megbízhatónak nevezett forrásai szerint új Nokia telefonokra is számíthatunk, egyenesen kettőre. 

Hirdetés

A Nokia Lumia 630 (Moneypenny) egy kedvezőbb árfekvésű készülék lehet, 4,5 hüvelykes kijelzővel, vélhetően 480 x 800-as WVGA felbontással. Az okostelefon elvileg dual-SIM-es kiadásban is elkészülhet, és mivel a Lumia 620 utódjáról van szó, valószínűleg tényleg nem lesz túl drága. 

A másik készülékről, a Martini néven emlegetett Lumia 930-ról csak annyit tudni, hogy nagyjából a Lumia Iconra épül majd, kicsit eltérő külsővel, de a világ összes piacára. Feltehetően itt 5 hüvelykes, HD-s képernyőre, nagyfelbontású kamerára és Snapdragon 800-as processzorra kell gondolnunk. 

Az április 2-án kezdődő show a Windows Phone 8.1 után a két Nokián kívül jó eséllyel több más okostelefont is hozhat. 

 

Fotó: slashgear.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.