Hirdetés

A CES-en jönnek az új BlackBerryk



|

A TCL azt ígéri, hogy már a CES-en meglátjuk, hogyan folytatódik a BlackBerry-örökség.

Hirdetés

Bár a BlackBerry nem gyárt többé saját okostelefont, a márkajelzésével mégis új készülékek közelítenek. A gyártó a TCL-lel kötött globális megállapodást a BlackBerry márkájú androidos okostelefonok tervezéséről, forgalmazásáról és támogatásáról. 

Hirdetés

Míg a BlackBerry már csak a szoftverekkel foglalkozik, addig a TCL a közelmúltban piacra dobta a DTEK50-et és a DTEK60-at. Az idei CES-re pedig azt ígéri, hogy megmutatja, hogyan él majd tovább a BlackBerry-örökség. 

Egyelőre nem sok információ van a TCL terveiről, de állítólag az üzleti tervet is frissítik, amely alapján a BlackBerry eszközöket a meglévő márkáik (például az Alcatel) mellett forgalmaznák. 

A cég egyébként kicsit ködösen fogalmazott, így csak az optimistábbak szerint lesznek új BlackBerry okostelefonok a CES-en. A másik verzió az, hogy a TCL azt mutatja meg, hogyan illik majd a kínálatába a márka. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.