Hirdetés

A felhasználók is tesztelhetik a Twitter új Andrioid-appját



|

A mikroblog-szolgáltató alkalmazását a Google I/O-n bemutatott crowdsourcing bétatesztelő rendszerében próbálhatják ki a felhasználók.

Hirdetés

A Google pár hónappal ezelőtt, a Google I/O-n mutatta be legújabb „közösségi bétatesztelő” rendszerét. A megoldást azóta számos cég – köztük a Facebook és a Snapchat is – használja, pénteken pedig a Twitter is tesztelhetővé tette rajta legújabb androidos alkalmazását.

Hirdetés

Azok, akik a hivatalos bemutató előtt szeretnék kipróbálni az appot, a Google+ egyik speciális csoportján keresztül pályázhatnak a tesztelési lehetőségre. Az alkalmazás új verzióit a Google Play áruházból tölthetik le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.