Hirdetés

A fiatalok csak iPhone-t vennének



|

A fiatalok 69 százalékának iPhone-ja van, és 75 százalék vesz következőnek almás telefont.

Hirdetés

A Piper Jaffray évente kétszer is megvizsgálja, hogyan állnak a technológiához Amerikában a fiatalok. Idén tavasszal átlagosan 16,5 éves felhasználókat faggatott a cég. 

Hirdetés

A statisztikák és felmérések eredményei szerint a fiatalok 69 százalékának jelenleg Apple iPhone készüléke van. Ez az érték 1 százalékkal magasabb, mint fél évvel ezelőtt. 

Szintén emelkedett az aránya azoknak a fiataloknak, akik legközelebb bevallottan iPhone készüléket vásárolnak. A tinik 75 százaléka azt mondja, legközelebb Apple okostelefonja lesz. Az Androidra mindössze 19 százalék voksolt. 

Érdekes módon a táblagépek már a fiatalok körében sem jelentenek túl nagy divatot. Korábban az 50 százalékuknak volt Apple iPadje, most már csak 48 százaléknak van almás táblája. Ha már táblagép, a következő tabletnek 50 százalék iPadet, 13 százalék iPad minit, 14 százalék androidos, 19 százalék windowsos készüléket szeretne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.