Hirdetés

A Flappy Birdből merített ihletet a Rovio



|

Az eredeti erősen felturbózott változatának tűnik a Retry.

Hirdetés

A mostanra legendássá vált Angry Birds mobilos játékból magát alaposan megszedett Rovio egyelőre nem volt képes megismételni korábbi sikerét, azonban a vállalat most a felettébb irritáló Flappy Birdből ihletet merítve újból megpróbál generálni néhány zsáknyi bevételt. Sejthetően a finnek igényesebbek egy szimpla klón elkészítésénél, a tegnap bejelentett Retry jóval több tartalommal és komplexebb játékmechanikával rendelkezik.


Hirdetés


A jelek szerint az alap koncepció maradt a régi: jelen esetben változatosnak tűnő pályákon egy kis repülőt kell eljuttatni a leszállópályához, de közben átgondolt és sebes nyomkodással különféle akadályokat kell kikerülni. A Rovio szerint a hamarosan elérhetővé váló mobilos játék kimondottan idegtépő lesz, nem véletlenül keresztelték Retry névre.
 


(Forrás: Polygon)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.