Hirdetés

A Galaxy S7 egy szörnyeteg lesz



|

Csúcsminőségű ESS audiolapka is lesz az akár már januárban érkező készülékben.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Galaxy S7 már akkor is lesöpri a térképről a piac összes készülékét, ha csak a vele kapcsolatos pletykáknak a fele igaz lesz. 

Hirdetés

Még jobb, hogy a hírek szerint a Samsung az új projektmenedzsmentnek hála lerövidítette a fejlesztési ciklust, ezért már januárban bemutatkozhat a Galaxy S7 csúcskészülék. 

Azt mondják, hogy magnézium kerete lesz, üveg hátlappal és előlappal. A dizájn tehát keveset változik majd, cserébe lesz Exynos 8890, Exynos 7422 és Snapdragon 820 processzorral szerelt verzió is belőle. 

Várhatóan egy 20 megapixeles ISOCELL kamera kerül mindegyikbe, illetve C-típusú USB csatlakozó. 

A többi pletyka jóval nehezebb dió, de várhatóan 5,2 és 5,7 hüvelykes méretek lesznek, marad a hajlított kijelzős verzió, ellenben a képernyők 4K-s felbontást kaphatnak. 

Szintén remek hír, hogy a Galaxy S7 csúcsminőségű DAC-t is kap, a jelek szerint ez az ESS SABRE 9018AQ2M lesz, ami az egyik legígéretesebb a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.