Hirdetés

A Galaxy S7-re megy a Samsung felhője



|

Egy új frissítés keretében lesz elérhető a Samsung Cloud a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékeken.

Hirdetés

A Samsung elindította a legújabb frissítést a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékeire, amelyben már benne vannak a legújabb biztonsági javítások, valamint a gyártó saját felhős tárhelye is. 

Hirdetés

A frissítés elsőként Olaszországban indult útjára, a többi országban a következő napokban, hetekben jelenik meg - sajnos pontos ütemterv nincs. 

A csomag legnagyobb újdonságát a Samsung Cloud szolgáltatás jelenti. A Samsung saját felhőtárhelyéről van szó, amelyet csak nemrég mutatott be mintegy a Smart Switch szolgáltatás (a felhasználói adatokat költözteti egyik készülékről a másikra) kiterjesztéseként. 

A Samsung Cloud ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, de 15 GB ingyenes tárhelyet is ad fotók, videók, zenék és egyéb adatok tárolására - ideális azoknak is, akik gyakran állítják alaphelyzetbe az eszközüket. A szolgáltatás a Galaxy Note 7 oldalán mutatkozott be. Ennek ellenére a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékekre hamarabb megérkezhet

A 151,89 MB-os csomag az augusztusi biztonsági foltozások mellett egyéb javításokat is tartalmaz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.