Hirdetés

A Galaxy S7 teljesen biztonságos



|

A Samsung külön értesíti a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékek felhasználóit arról, hogy nincs miért aggódjanak.

Hirdetés

Az elmúlt napokban tapasztalt zűrzavar és fokozott médiafigyelem után sokan teljesen összezavarodtak a Samsung készülékeivel kapcsolatban - talán jól jelzi mindezt, hogy a brit posta egyes kirendeltségei nem csak a Galaxy Note 7-et, más Samsung készüléket sem voltak hajlandóak szállítani, pedig ilyen utasítást nem kaptak. 

Hirdetés

A Samsung úgy érezte, hogy ideje végleg eloszlatni a kétségeket, ezért átküldési értesítéseket küldött ki minden Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékre, amelyben tudatja a felhasználókkal, hogy az eszközöket semmilyen visszahívás nem érinti, azok teljesen biztonságosak, és megszokott módon használhatóak. 

Minderre azért volt szükség, mert a különböző, nem kellően szakmai színvonulú hírekben és cikkekben pontatlan és zavaros információk jelentek meg, amelyek félrevezethették a kevésbé tapasztalt és hozzáértő embereket. 

Ami azt illeti, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge nem csak biztonságosak, de a Samsung épp ezekre alapozva igyekszik ellensúlyozni a Galaxy Note 7 bakiját és korai nyugdíjazását. A jelentések szerint a gyártó fokozza a Galaxy S7-ek termelését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.