Hirdetés

A Galaxy S7 tud róla, ha megfürdeted



|

Az USB port érzékeli a nedvességet - a készülék pedig egy medence mélyén is működik.

Hirdetés

A legtöbben a microSD-foglalatnak és a nagyobb akkunak örülnek, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge azonban vízálló is, IP68-as minősítéssel. 

Hirdetés

Emiatt talán nem is meglepő, hogy a Samsung hivatalosan arra figyelmeztet, a vizes készülékek USB portját először meg kell szárítani, és csak azután lehet rájuk dugni a töltőt. 

Ez a kezelési útmutatóban is benne van. A Samsung azonban többet is tett egy apró figyelmeztetésnél. 

Időközben kiderült, hogy az új csúcskészülékek USB portjánál egy speciális páraszenzor található, ami nedvesség jelenlétekor megakadályozza a töltést. Ha tehát valaki fürdés után töltené, a készülék egyszerűen visszautasítja a műveletet egy üzenettel. 

Mennyire vízálló egyébként a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge, lehet-e fürdeni velük?

Mivel akik előrendelték, lassan megkapták a készülékeket, magától értetődő, hogy egyre több stresszteszt éri az eszközt. Ami azt illeti, egy medence mélyéről is egész jó videót tud felvenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.