Hirdetés

A Google csúcskészülékei is kikapcsolhatnak



|

Egyes Nexus 6P-k mellett bizonyos Pixel készülékek is kikapcsolnak alacsony töltöttségnél, épp, mint az iPhone-ok.

Hirdetés

Amint a Nexus 6P készülékek tulajdonosai megkapták az Android 7.0 frissítését, egyesek arra kezdtek panaszkodni, hogy 30 százalékos töltöttség környékén hirtelen kikapcsol az eszközük, és csak töltőn hajlandó feléledni. 

Hirdetés

Állítólag szoftverhiba áll a háttérben, ezért a Huawei nem volt hajlandó először foglalkozni a problémával - azonban a Marshmallow visszaállítása sem segített az érintetteken. Mivel elegen panaszkodtak, a Google és a Huawei közös erővel kezdte el kivizsgálni a jelenséget. 

Sajnos egyre valószínűbb, hogy a Nexus 6P mellett a probléma a Pixel készülékeket is érinti, ugyanis egyre több felhasználó panaszkodik rá, hogy 25-35 százalékos töltöttség körül az okostelefonja kikapcsol

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hány készülék érintett, azonban a hiba nagyon hasonló ahhoz, amit az iPhone 6S és az iPhone 6 készülékek tulajdonosai tapasztalnak: a készülék 30% táján kikapcsol, és csak töltővel kel életre. 

Az Apple bizonyos gyártási számú modellekben ingyen cseréli az akkut, de egyes vélemények szerint az iOS 10.2-vel van a baj. Vélhetően az Apple és a Google gondjai között nincs kapcsolat, de érdekes egybeesés, hogy mindkét óriás csúcskészülékeivel (valószínűleg csak kis számú eszközzel) majdnem ugyanaz a probléma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.